kau laksana bulan-drama tv2

August 31, 2010

ADAPTASI NOVEL KE DRAMA BERSIRI : KAU LAKSANA BULAN
Diadptasikan daripada karya novelis terkenal tanahair, Aina Emir bertajuk Kau Laksana Bulan akan diadaptasi menerusi drama bersiri 13 episod yang menonjolkan perjalanan hidup seorang insan yang bergelar wanita. Pelbagai situasi pahit manis dan renyah yang terpaksa ditempuhi dan bagaimana setiap rintangan dan konflik dalam hidupnya itu diatasi oleh srikandi drama ini yang bernama Adrianna dengan penuh ketabahan.sapa yang pernah baca novel ni pasti akan tahu jalan ceritanya..so sekarang aku nak berkongsi link dengan korang kat mana korang boleh download citer kau laksana bulan..so harap korang boleh enjoy la...ni link yang korang boleh download citer kau laksana bulan..


DOWNLOAD

1 comments:

fy said...

Salam...
Kenapa episod 13 tak boleh tgok yaa

Related Posts with Thumbnails

AddThis

Share |

Recent News

 
 
 

Labels

Labels